Helgen

Denna helg inleddes först av fest i Hyttan under fredagen och fortsatte med en hemmakväll under lördagen med tvtittande för att avslutas med en dag på BodaBorg.

Boda borg var något helt nytt för mig, det ända jag hört att det skulle vara någon form av "Fångarna på fortet" med olika utmaningar sin var väldigt kluriga. Ronja styrde upp detta och ordnade så vi åkte ett gäng om 10 pers som var uppdelade i tre lag. Vårat lag bestod av två envisa smålänningar i form av Lina Sjöberg och mig själv samt en seg norrlänning som inte räds av lite blodspill Magnus Wallin. Alla tre var nybörjare på detta och vi kände oss lagom förvirrade är vi gled in i de första rummen men efter ett tag kom vi in i det för att under ett par timmar ha klarat av tre quester varav två var medelsvåra. Vi gav oss aldrig utan gjorde om till det blev rätt och vissa questen körde vi 10 gånger innan vi klara dem. Vi hade stor användning av vår klurighet och intellektuella förmåga att lösa saker och var inställda på o ha kul men att kämpa till sista droppen. Lagkänslan och moralen var på topp och efter väl genomfört arbete åt vi på "Gyllene gåsen" i Karlskoga.

Kvällen fortsatte sedan hemma med att se Mythbusters när de visade varför man inte ska hälla vatten i en kastrul med olja i som brinner då de provade ha 1l olja ( kan ha varit mer) och hällde i 3l vatten vilket resulterade i ett nio meter högt eldmoln där man bokstavligt skulle vara rökt o inte ha någon lägenhet/villa kvar. Intressant och läskigt på samma gång. Sedan avr det dags för ett av våra OS-hopp Björnlund att köra puckelpist och han kvala sig vidare för att sedan köra i finalen vid halv tre på natten som jag självklart låg oppe o tittade på. Det slutade med en åttondeplats. Han var inte nöjd med all rätt och vinnaren blev en föredetta kanadensare som blivit Australiensare vilket jag kan tänka inte var så populärt men vilken jäkla åkning, grymt spännande o titta på!

Riktigt trevlig helg där missförstånd reddes ut och gjorde en redo för en ny vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback