Skolstart

Så har man hittat upp till hyttan igen, denna gång för att packa ner lägenheten och göra sig redo för kursstart inför höstens diplomastudier som förhoppningsvis kommer att vara oerhört lärorika. Kommer läsa på distans nu och samtidigt jobba på PM & Vänner i Växjö i Bistro och Matsal så man får både teori och praktik på en gång. Nice som bara sjutton!
Njöt av en väldigt trevlig middag i onsdags med mina vänner varav Jörgen även bloggar om vin som ni kan läsa här. Vi njöt bland annat av Ostron som serverades med Comtes de Champagne 99 och Lammstek med hemslungad bea och rotfruktskompott som serverades med Ch. Figeac 2006 och Petrea Negre Tinto 2005 samt hembakad äppelpaj och Hafner Eiswein 2003 och kommer snart ett mer utförligt inlägg om dessa väldigt trevliga viner.

Om det är några nya grythyttingar som läser detta får ni mer än gärna kontakta mig på johansvinblogg@live.se ifall ni har frågor om kurser/kurslitteratur/vinprovningar etc. eller bara vill allmänt prata om vin och andra ädla drycker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback