Livebloggning PM & Vänner Tabberas 13/10 2010 del 4/5

En bild på drycken som sig bör:Nu har vi hittat in på första serveringen av lamm och där har vi nacken som är kokt i IPA samt levern som serveras med en lökpuré och det ska tillägas att kompositionen doftar vanilj likt titeln "lammnacke, öl, lök och vanilj". Champagnen gör sig som förväntat bra även här då vi har en härlig brödighet som lyfter upp kroppen i champagnen och placerar sig i en bra balans med Champagnen och även här har vi syran som skär i fettman på köttet och vi har här en fantastisk kombination i mat och dryck.
Efter den första kommer jsälvklart den andra serveringen på lamm som består av styckningsdelajerna kulotten brässerad i stout och innerfilén samt en mitt på brödighet och toscanskt rödvin som kokats med ett flertal rotfrukter för att ge sån komplexitet. I denna rätt när man sippar på champagnen så pockas syran och kroppen ner och kvar blir de mineraliska och fosila tonerna i champagnen som nu tas ner på jorden. Kanske inte den ultimata kombinationen utan en Krug Grand Cuvée hade stått sig snäppet bättre då den har mer power än denna Champagne som man ändå får ge all credit då den ändå pallar med denna rätt om än så pass.

Jag kunde inte låta bli o pilla så här har jag förstört kreationen något.


Ja nu kommer en liten gullig instickare i form av hallon på en grankvist som ses som en liten kul grej på den kärleksförklaring man gav till sin mor på bullerbytiden med smultron på ett grässtrå och här har vi hallon på en grankvist där hallon är smaksatta med granskottsättika, fräscht och friskt o gott. Nu är jag redo för mer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback