Plugg all day long

Tenta på torsdag och vinområdena far runt i huvudet tillsammans med Grand Cru lägen och druvsorter.Det svåra är att fokusera på vad man ska ta in då man inte riktigt vet vad man ska ta in. Har ett okej helhetsperspektiv på områdena men sen gäller det att kunna placera ut dem och binda ihop rätt producenter med rätt områden och jordmåner. Har nu skrivit ut de flesta kartorna på bolagets hemsida för att råplugga in dem så de sitter någorlunda men känns som de är bara ett virrvarr i huvudet just nu.

Har ett dokument med Alsace 51 Grand Cru lägen framför mig, ett annat med alla områden i Bourgogne, ett annat om Bordeaux områden o jordmåner, ett annat om Kalifornien, ett annat med grundläggande fakta om Chiles vintillverkning, det är lite svårt att fokusera när man vill ta in allt men läser man de bara rakt igenom som en bok är de svårt att placera vad som ska vara vart så lite bra studieteknik skulle behövas. Man önskar att man skulle hängt med bättre på geografilektionerna på högstadiet för det hade underlättat massor för nu kommer alla stora floder upp som man redan då borde ha kunnat men då prioriterade man annat vilken märks nu.

Nu är det bara att gräva sig ner i böckernas värld igen och se vart man är när man kommer ur dem igen.


I lördags var det Vinterfesten 2009 i Hyttan och självklart närvara men och bubblet flödade och kvällen var väldigt trevlig så tack alla ettor för en väl genomförd Vinterfest.

Kommentarer
Postat av: P

Lycka till med pluggandet :) P



Med det breda och flödande innehåll som Du successivt visar på bloggen, så borde ett bra resultat på tentan komma av bara farten.

2009-12-07 @ 20:49:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback